Archive for Ocak 2014

Nazlı Ilıcak Bugün Gazetesi’nde

nazli-ilicak

Köşe yazarı Nazlı Ilıcak Bugün gazetesi ile anlaştı. Kısa bir süre önce Sabah gazetesinden ayrılan Ilıcak yeni yazılarına bugünden itibaren başlayacak.

Habertürk Tv’de İki İsim Ayrıldı

haberturk-logo

Habertürk televizyonu haber koordinatörü Oğuz Usluer ve haber müdürü Cuma Uslu’nun görevlerine son verildi. Bu iki ismin yerine haber koordinatörlüğü görevine Suat Toktaş ve haber müdürlüğü görevine Rengin Gültekin getirildi.

Hıdır Geviş Taraf’tan Ayrıldı

hidir-gevis

Taraf gazetesi köşe yazarı Hıdır Geviş, gazeteden ayrıldı. Haftanın üç günü ”Pop-Up” köşesini yazan Geviş, ayrılık haberini son köşe yazısında okuyucularına duyurdu ve şuan için herhangi bir gazete ile anlaşmadığını belirtti.

Efkan Bucak Yeni Şafak’ta

efkan-bucak

Spor yazarı Efkan Bucak Radikal gazetesinden ayrıldı. 10 yıldır Radikal gazetesinde görev alan Bucak’ın yeni adresi Yeni Şafak gazetesi oldu. Efkan Bucak transfer haberini twitter adresinden paylaştı.

Ege Cansen Sözcü Gazetesi’nde

ege-cansen

Ekonomi gazeteciliğinin önemli isimlerinden Ege Cansen Sözcü Gazetesi ile anlaştı. Bir süre önce Hürriyet Gazetesi’nden ayrılan ünlü köşe yazarı, ekonominin nabzını Sözcü Gazetesi’nde tutmaya devam edecek.

Deneyimli Gazeteci Sabah’tan Ayrıldı

turgay-noyan

Sabah Gazetesi’n de bir süredir devam eden ayrılıklara bir yenisi daha eklendi. Sabah gazetesinin denizcilik editörü ve Yeni Asır İstanbul Temsilcisi Turgay Noyan görevlerinden ayrıldı. Denizcilik ve yelkencilik sporlarında çok önemli katkılarda bulunan usta gazetecinin Naviga dergisi ile anlaştığı öğrenildi.

Ünlü Yazar Sabah Gazetesi’nden Ayrıldı

meliha-okur

Ünlü ekonomi yazarı Meliha Okur Sabah Gazetesi’nden ayrıldı. Ekonomi dünyasının önemli isimlerinden olan Okur, daha önce Ntv, Habertürk ve Cnn Türk’te ekonomi programları hazırlayıp sunmuştu.

Habertürk Ana Haberde Yeni İsim

veyisates

Habertürk Tv  Ana Haberlerini bundan böyle Veyis Ateş sunacak. Daha önce bu görevi yürüten Ece Üner’in Show Tv’ye geçmesinin ardından Ana Haber’e geçen Veyis Ateş aynı kanalda ”Gece Yarısı” programını sunuyordu.

Ünlü Gazeteci Medyaya Geri Döndü

tayfun-deveci

Medya dünyasının önemli isimlerinden Tayfun Devecioğlu Mutlu Dergi Grubu’nun Genel Müdürlüğü görevine getirildi. Uzun yıllar Vatan ve Milliyet gazetelerinin Genel Yayın Yönetmenliğini yürüten Devecioğlu,  2012 yılında Milliyet gazetesinden ayrılmış yerine Derya Sazak getirilmişti. Başarılı gazeteciye yeni görevinde başarılar dileriz.

İsmail Umut Arabacı Sabah Gazetesi’nden Ayrıldı

ismail-umut

Sabah Gazetesi’nin el değiştirmesinin ardından ayrılıklar sürüyor. Son olarak gazetenin İstihbarat Servisi’nde görev alan İsmail Umut Arabacı gazeteden ayrıldı.

Adres

Eski Büyükdere Cad. No:61 Kat:4
4. Levent/İstanbul
Tel: +90 (212) 325 22 33
Fax: +90 (212) 324 55 50

Diğer sitelerimiz